Federica Mudu takket av i NWC

Federica Mudu mottar lovord og avskjedsgave fra klyngeleder Berit Sanness. Foto Bård Sverre Solem.

Denne uken har Federica Mudu sin siste arbeidsuke hos NWC, og hun vil bli savnet av både kollegaer og samarbeidspartnere.

­– Federica, du har vært et funn for klyngen og bidratt vesentlig til den positive utviklingen vi har hatt siste halvannet året, roste leder Berit Sanness da hun takket av Federica etter møte i faggruppe for Fremtidige byggeløsninger onsdag.

Berit trakk frem Federicas mange og krevende oppdrag, både som leder av to faggrupper, og som prosjektleder for SirkPLATE, Klimavennlige bygg Innlandet og TRE-Automasjon. – Dette arbeidet har du ledet på en forbilledlig måte, sa Berit.

Federica ble ansatt 1. juni 2022, og har bidratt med faglig kompetanse og høy arbeidskapasitet, i tillegg til engasjement, nysgjerrighet og kreativitet. Hennes gode kommunikasjonsevner kombinert med evnen til å ta initiativ har gitt mange positive resultater.  

– Vi takker for all den entusiasme og glede du har tilført kollegiet og medlemsbedriftene. Vi beklager dypt at du slutter hos oss, men vi forstår valget og ønsker deg lykke til videre, avsluttet Berit, før hun overrakte et tresnitt signert Einar Sigstad som takk for innsatsen.

Federica starter som FoU-leder i KA Rasmussen på Hamar, en bedrift som raffinerer edle metaller. Der vil hennes doktorgrad i uorganisk kjemi utvilsomt komme til sin rett. Klyngen er nå i prosess med å finne hennes etterfølger.

Forrige
Forrige

Konferanse om kunstig intelligens i arkitektur

Neste
Neste

Mobilisering for standardisering